Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Recipes
Recepten
Home
Bier Cuisine
Recepten
Kalfsfricandeau met een saus van sinaasappel en gember en Westmalle Trappist Tripel
Spruitjes met shiitake, hoisinsaus, uiringen, bulgur en Duits en Lauret Dubbelbock
Gerookte eendenborstfilet met vijgen, kastanjechampignons en Westmalle Trappist Dubbel
Pasta met paddenstoelen en lamsworstjes en Blond van brouwerij Egmond
Gehaktballetjes met shiitake, hoisinsaus en Muifel D’n Ossebock
Gemengde champignons met gerookte kipfilet, bleekselderij en Mommeriete Rookbock
Pompoen uit de oven met rode kool, uiencompote en ZHB Wout Dubbelbok
Gerookte zalm met dille mayonaise, zeekraal, Westmalle Trappist Tripel
Kipfilet met prei, mihoen en Freehand
Curry met pompoen, broccoli, kikkererwten en Hop Art van Brouwerij vandeStreek
‹ Vorige
1
…
45
46
47
48
49
…
53
Volgende ›