De bloemkoolroosjes in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
De ansjovisfilets, amandelen, olijfolie en het teentje knoflook in een mengkom doen en met de staafmixer pureren. Naar smaak peper uit de molen toevoegen.
De puree gelijkmatig over de bloemkoolroosjes verdelen en met reepjes geroosterde rode paprika garneren.
Een licht gekoeld proefglaasje (15 cl) of glas Westmalle Trappist Tripel erbij serveren. Dit fruitige, volmondige bier van 9,5vol% komt goed tot z’n recht bij de zilte smaak van de ansjovis in combinatie met de smaak van de amandelen en de licht geroosterde smaak van de rode paprika.
De bloemkoolroosjes in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
De ansjovisfilets, amandelen, olijfolie en het teentje knoflook in een mengkom doen en met de staafmixer pureren. Naar smaak peper uit de molen toevoegen.
De puree gelijkmatig over de bloemkoolroosjes verdelen en met reepjes geroosterde rode paprika garneren.
Een licht gekoeld proefglaasje (15 cl) of glas Westmalle Trappist Tripel erbij serveren. Dit fruitige, volmondige bier van 9,5vol% komt goed tot z’n recht bij de zilte smaak van de ansjovis in combinatie met de smaak van de amandelen en de licht geroosterde smaak van de rode paprika.