Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
In een braadpan de zwarte bonen met de bouillon verwarmen. Blokjes of stukjes rode ui erdoor roeren en op de laagste hittebron gedurende 15 tot 20 minuten stoven. Na het stoven de Cayenne peper erdoor roeren. Voor een extra pikante smaak het flinterdun gesneden Spaans pepertje erdoor roeren.
De gekookte witte- of zilvervliesrijst en warme zwarte bonen over schaaltjes of kleine bordjes verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, India Pale Ale tussen 5 en 7 vol%.
In een braadpan de zwarte bonen met de bouillon verwarmen. Blokjes of stukjes rode ui erdoor roeren en op de laagste hittebron gedurende 15 tot 20 minuten stoven. Na het stoven de Cayenne peper erdoor roeren. Voor een extra pikante smaak het flinterdun gesneden Spaans pepertje erdoor roeren.
De gekookte witte- of zilvervliesrijst en warme zwarte bonen over schaaltjes of kleine bordjes verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, India Pale Ale tussen 5 en 7 vol%.