Het sjalotje schillen en in stukjes snijden.
De dorade filet in gelijkmatige plakjes snijden en met weinig zout bestrooien. Kort laten rusten. Met bloem bestuiven en de overtollige bloem afschudden en om en om lichtbruin bakken in 2 eetlepels olie. Warm houden.
De bloemtortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen en warm houden.
Twee eetlepels olie in een wok of koekenpan verwarmen en de bleekselderij, rode paprika en het sjalotje kort roerbakken. Vervolgens knoflook uit de knijper en milde chili poeder al roerende toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel samen met de gebakken dorade filet over de wraps verdelen.
Een goed gekoeld glas Brand Weizen bij dit gerecht serveren. Dit verfrissende en fruitige bier met een aangenaam subtiel aroma van kruidnagel en banaan, ondersteunt de milde smaak van de dorade in combinatie met de overige ingrediënten.
Het sjalotje schillen en in stukjes snijden.
De dorade filet in gelijkmatige plakjes snijden en met weinig zout bestrooien. Kort laten rusten. Met bloem bestuiven en de overtollige bloem afschudden en om en om lichtbruin bakken in 2 eetlepels olie. Warm houden.
De bloemtortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen en warm houden.
Twee eetlepels olie in een wok of koekenpan verwarmen en de bleekselderij, rode paprika en het sjalotje kort roerbakken. Vervolgens knoflook uit de knijper en milde chili poeder al roerende toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel samen met de gebakken dorade filet over de wraps verdelen.
Een goed gekoeld glas Brand Weizen bij dit gerecht serveren. Dit verfrissende en fruitige bier met een aangenaam subtiel aroma van kruidnagel en banaan, ondersteunt de milde smaak van de dorade in combinatie met de overige ingrediënten.