De flinterdunne reepjes venkelknol zeer kort beetgaar stomen in een mandje boven heet water en laten afkoelen.
De witlofblaadjes in elkaar schuiven en de reepjes venkelknol, partjes sinaasappel en rivierkreeftjes erover verdelen. Met olijfolie bedruppelen. Op smaak brengen met peper en zout.
Een goed gekoeld glas Brand Weizen erbij serveren. Dit fruitige en frisse bier van 5,1 vol% met een aangename zachte afdronk combineert goed met de frisse smaak van de partjes sinaasappel, de subtiele smaak van de reepjes venkel en de zachte smaak van de rivierkreeftjes.
De flinterdunne reepjes venkelknol zeer kort beetgaar stomen in een mandje boven heet water en laten afkoelen.
De witlofblaadjes in elkaar schuiven en de reepjes venkelknol, partjes sinaasappel en rivierkreeftjes erover verdelen. Met olijfolie bedruppelen. Op smaak brengen met peper en zout.
Een goed gekoeld glas Brand Weizen erbij serveren. Dit fruitige en frisse bier van 5,1 vol% met een aangename zachte afdronk combineert goed met de frisse smaak van de partjes sinaasappel, de subtiele smaak van de reepjes venkel en de zachte smaak van de rivierkreeftjes.