Bereidingswijze:
In een mengkom de ham, bleekselderij, mandarijn, appel met de olie en het citroensap mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De mengkom gedurende 30 minuten in de koelkast plaatsen. Het mengsel met de reepjes ham over de witlof verdelen. Naar smaak met licht geroosterd stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of een mild gehopte India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de frisse smaak van de bleekselderij, mandarijn en appel en de licht gerookte smaak van de ham in combinatie met het vaak aangename, zachte bittertje van de witlof.
Bereidingswijze:
In een mengkom de ham, bleekselderij, mandarijn, appel met de olie en het citroensap mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De mengkom gedurende 30 minuten in de koelkast plaatsen. Het mengsel met de reepjes ham over de witlof verdelen. Naar smaak met licht geroosterd stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of een mild gehopte India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de frisse smaak van de bleekselderij, mandarijn en appel en de licht gerookte smaak van de ham in combinatie met het vaak aangename, zachte bittertje van de witlof.