Bereidingswijze:
In een mengkom de avocado, tomaat, bleekselderij en mandarijn mengen met de olijfolie en het limoensap. Op smaak brengen met peper en zout. De mengkom gedurende ruim 30 minuten in de koelkast plaatsen. Uit de koelkast halen en de fijngeknipte verse bieslook of koriander erdoor roeren. Met een vormpje rondjes, driehoekjes of vierkantjes uit het volkorenbrood steken en deze met het mengsel beleggen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of mild gehopte India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de verfrissende smaak van het mengsel in combinatie met de smaak van het licht geroosterde volkorenbrood.
Bereidingswijze:
In een mengkom de avocado, tomaat, bleekselderij en mandarijn mengen met de olijfolie en het limoensap. Op smaak brengen met peper en zout. De mengkom gedurende ruim 30 minuten in de koelkast plaatsen. Uit de koelkast halen en de fijngeknipte verse bieslook of koriander erdoor roeren. Met een vormpje rondjes, driehoekjes of vierkantjes uit het volkorenbrood steken en deze met het mengsel beleggen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of mild gehopte India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de verfrissende smaak van het mengsel in combinatie met de smaak van het licht geroosterde volkorenbrood.