Afdrukopties:

Tomaat met krab en groene asperges en Cuvée des Trolls

Opbrengsten1 portie

 4 middelgrote trostomaten
 175 g krabbenvlees, gekookt
 5 eetlepel mayonaise, liefst zelf gemaakt
 8 verse groene asperge punten, schoongemaakt
 peper uit de molen en zout naar smaak
1

De aspergepunten in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen.

2

De trostomaten halveren en zoveel mogelijk uithollen. De holte met weinig zout bestrooien.

3

In een mengkom het krabbenvlees met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout en over de trostomaten verdelen. Met puntasperges garneren.

4

Een goed gekoeld glas Cuvée des Trolls van Dubuisson. De fruitige aroma’s van dit ongefilterde blond bier van 7 vol% komen goed tot hun recht bij de zachte smaak van de krab in combinatie met de frisse smaak van de tomaat.