De aspergepunten in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen.
De trostomaten halveren en zoveel mogelijk uithollen. De holte met weinig zout bestrooien.
In een mengkom het krabbenvlees met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout en over de trostomaten verdelen. Met puntasperges garneren.
Een goed gekoeld glas Cuvée des Trolls van Dubuisson. De fruitige aroma’s van dit ongefilterde blond bier van 7 vol% komen goed tot hun recht bij de zachte smaak van de krab in combinatie met de frisse smaak van de tomaat.
De aspergepunten in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen.
De trostomaten halveren en zoveel mogelijk uithollen. De holte met weinig zout bestrooien.
In een mengkom het krabbenvlees met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout en over de trostomaten verdelen. Met puntasperges garneren.
Een goed gekoeld glas Cuvée des Trolls van Dubuisson. De fruitige aroma’s van dit ongefilterde blond bier van 7 vol% komen goed tot hun recht bij de zachte smaak van de krab in combinatie met de frisse smaak van de tomaat.