Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De tempé in gelijkmatige blokjes of reepjes snijden en gedurende 1 uur in een mengsel van 1 eetlepel lichtzoete ketjap en 2 eetlepels zonnebloemolie marineren.
De flinterdun gesneden spits- of groene kool zeer kort beetgaar koken en laten uitlekken. De halve mango in kleine blokjes of gelijkmatige stukjes snijden.
Drie eetlepels olie in een wok verhitten en de gemarineerde blokjes tempé aan beide kanten lichtbruin roerbakken. Na het bakken naar smaak enkele druppels lichtzoete ketjap of Chinese oestersaus (optie) over de blokjes verdelen.
Gebakken tempé, reepjes spitskool en blokjes mango over schaaltjes verdelen. Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amber, blond tussen 5 en 7 vol%.
De tempé in gelijkmatige blokjes of reepjes snijden en gedurende 1 uur in een mengsel van 1 eetlepel lichtzoete ketjap en 2 eetlepels zonnebloemolie marineren.
De flinterdun gesneden spits- of groene kool zeer kort beetgaar koken en laten uitlekken. De halve mango in kleine blokjes of gelijkmatige stukjes snijden.
Drie eetlepels olie in een wok verhitten en de gemarineerde blokjes tempé aan beide kanten lichtbruin roerbakken. Na het bakken naar smaak enkele druppels lichtzoete ketjap of Chinese oestersaus (optie) over de blokjes verdelen.
Gebakken tempé, reepjes spitskool en blokjes mango over schaaltjes verdelen. Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amber, blond tussen 5 en 7 vol%.