De tempé in gelijkmatige blokjes of reepjes snijden. De chilisaus in een mengkom mengen met de kleine blokjes verse mango en komkommer. Naar keuze de milde of pikante soort van de chilisaus gebruiken. Goed roeren en op smaak brengen met peper en zout.
De olie in een wok verwarmen en de blokjes of reepjes tempé roerbakken tot beide kanten egaal lichtbruin van kleur zijn geworden. Af en toe omscheppen. Erop toezien dat de kleur niet te donker wordt.
Uit de wok halen en iets laten afkoelen. Serveren met het mengsel van de chilisaus. Met flinterdunne ringetjes lente ui garneren.
Als voorgerechtje serveren, vergezeld van Mirjam van 6.2 vol% van Bierderie. De fruitige (onder meer citrus) toets en aangename bitterheid ondersteunen het fruitige karakter van de salsa in combinatie met de zachte, neutrale smaak van de gewokte tempé.
De tempé in gelijkmatige blokjes of reepjes snijden. De chilisaus in een mengkom mengen met de kleine blokjes verse mango en komkommer. Naar keuze de milde of pikante soort van de chilisaus gebruiken. Goed roeren en op smaak brengen met peper en zout.
De olie in een wok verwarmen en de blokjes of reepjes tempé roerbakken tot beide kanten egaal lichtbruin van kleur zijn geworden. Af en toe omscheppen. Erop toezien dat de kleur niet te donker wordt.
Uit de wok halen en iets laten afkoelen. Serveren met het mengsel van de chilisaus. Met flinterdunne ringetjes lente ui garneren.
Als voorgerechtje serveren, vergezeld van Mirjam van 6.2 vol% van Bierderie. De fruitige (onder meer citrus) toets en aangename bitterheid ondersteunen het fruitige karakter van de salsa in combinatie met de zachte, neutrale smaak van de gewokte tempé.