Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten en de blokjes pruimtomaat kort roerbakken. Bouillon toevoegen en 30 tot 40 minuten op de laagste hittebron verwarmen. Af en toe roeren. Tegen het einde van het verwarmen de pikante chilivlokken, fijngesneden ansjovis en geperste knoflook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper uit de molen. Samen met de tagliatelle of andere soort pasta over voorverwarmde (diepe) borden verdelen. Met de oregano en fijngesneden lente-ui garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante tomatensaus en de subtiele smaak van de kruidige oregano.
Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten en de blokjes pruimtomaat kort roerbakken. Bouillon toevoegen en 30 tot 40 minuten op de laagste hittebron verwarmen. Af en toe roeren. Tegen het einde van het verwarmen de pikante chilivlokken, fijngesneden ansjovis en geperste knoflook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper uit de molen. Samen met de tagliatelle of andere soort pasta over voorverwarmde (diepe) borden verdelen. Met de oregano en fijngesneden lente-ui garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante tomatensaus en de subtiele smaak van de kruidige oregano.