Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De kipdijenfilet in gelijkmatige plakjes snijden. Twee eetlepels olie in een wok verhitten en de plakjes roerbakken. Na het bakken met de licht pikante chilipoeder bestrooien.
Twee eetlepels olie in een wok verhitten en de rode bonen al roerende kort verwarmen. Vanaf de hittebron de reepjes of blokjes bleekselderij erdoor roeren.
De tacos gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven verwarmen. De avocado in blokjes snijden en samen met de rode bonen, bleekselderij en plakjes kipdijenfilet over de tacos verdelen. Naar smaak met olijfolie bedruppelen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison tussen 5 en 7 vol%, blond bier, licht, tussen 5 en 7 vol%, milde, niet te zwaar gehopte India Pale Ale tussen 5 en 7 vol%.
De kipdijenfilet in gelijkmatige plakjes snijden. Twee eetlepels olie in een wok verhitten en de plakjes roerbakken. Na het bakken met de licht pikante chilipoeder bestrooien.
Twee eetlepels olie in een wok verhitten en de rode bonen al roerende kort verwarmen. Vanaf de hittebron de reepjes of blokjes bleekselderij erdoor roeren.
De tacos gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven verwarmen. De avocado in blokjes snijden en samen met de rode bonen, bleekselderij en plakjes kipdijenfilet over de tacos verdelen. Naar smaak met olijfolie bedruppelen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison tussen 5 en 7 vol%, blond bier, licht, tussen 5 en 7 vol%, milde, niet te zwaar gehopte India Pale Ale tussen 5 en 7 vol%.