Bereidingswijze:
De bouillon aan de kook brengen en de pindakaas erdoor roeren. Goed roeren en vervolgens de ketjap erdoor roeren. Tien minuten op de laagste hittebron verwarmen. Af en toe goed roeren. Vervolgens de knoflookpoeder en sambal badjak al roerend toevoegen. Naar smaak wat zout en eventueel sambal badjak toevoegen voor een extra pikante toets.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bieren tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets en de smeuïge textuur van de pindasaus.
Bereidingswijze:
De bouillon aan de kook brengen en de pindakaas erdoor roeren. Goed roeren en vervolgens de ketjap erdoor roeren. Tien minuten op de laagste hittebron verwarmen. Af en toe goed roeren. Vervolgens de knoflookpoeder en sambal badjak al roerend toevoegen. Naar smaak wat zout en eventueel sambal badjak toevoegen voor een extra pikante toets.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bieren tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets en de smeuïge textuur van de pindasaus.