De reepjes scholfilet met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom de mayonaise met de piepkleine blokjes bleekselderij, kappertjes, ansjovisfilets en het citroensap mengen. De mengkom 1 uur in de koelkast plaatsen.
De reepjes scholfilet gelijkmatig met bloem bestuiven. De zonnebloemolie in een wok of frituurpan verhitten en de reepjes lichtbruin frituren. Na het frituren laten op keukenpapier laten uitlekken. Warm of lauwwarm met het mengsel van de bleekselderij serveren.
Een goed gekoeld glas Brand Saison erbij drinken. De frisse, fruitige smaak en de aangename lichtdroge afdronk van dit bier van 6,5 vol% combineren goed met de smaak van de gefrituurde reepjes schol, in combinatie met de frisse smaak van de bleekselderij en kappertjes en de zilte smaak van de ansjovis.
De reepjes scholfilet met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom de mayonaise met de piepkleine blokjes bleekselderij, kappertjes, ansjovisfilets en het citroensap mengen. De mengkom 1 uur in de koelkast plaatsen.
De reepjes scholfilet gelijkmatig met bloem bestuiven. De zonnebloemolie in een wok of frituurpan verhitten en de reepjes lichtbruin frituren. Na het frituren laten op keukenpapier laten uitlekken. Warm of lauwwarm met het mengsel van de bleekselderij serveren.
Een goed gekoeld glas Brand Saison erbij drinken. De frisse, fruitige smaak en de aangename lichtdroge afdronk van dit bier van 6,5 vol% combineren goed met de smaak van de gefrituurde reepjes schol, in combinatie met de frisse smaak van de bleekselderij en kappertjes en de zilte smaak van de ansjovis.