Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk
Type: Pilsener
De kleine sardines met weinig zout bestrooien en laten rusten.
In een mengkom de blokjes aardappel, geraspte knolselderij, mayonaise en Griekse yoghurt goed mengen. Op smaak brengen met peper en zout. In de koelkast gedurende 1 tot 2 uur plaatsen.
De sardines met bloem bestuiven. De olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en kort om en om lichtbruin bakken. Iets laten afkoelen en met de aardappel- knolselderijsalade serveren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%.
De kleine sardines met weinig zout bestrooien en laten rusten.
In een mengkom de blokjes aardappel, geraspte knolselderij, mayonaise en Griekse yoghurt goed mengen. Op smaak brengen met peper en zout. In de koelkast gedurende 1 tot 2 uur plaatsen.
De sardines met bloem bestuiven. De olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en kort om en om lichtbruin bakken. Iets laten afkoelen en met de aardappel- knolselderijsalade serveren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%.