In een mengkom de (bloemen)honing en de olie mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De onderkant van de witlof en het buitenblad verwijderen. Het klokhuis uit de appel verwijderen. In een mengkom de witlof, zoetzure appel en pittig belegen kaas mengen. Op borden plaatsen en de dressing erover verdelen. Met verkruimelde walnoten garneren.
Met licht geroosterde dunne snden volkorenbrood of ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Saison d’ Erp-Mere erbij drinken. Dit sterk parelende strogele bier van 6,5 vol% met een hoppig aroma en een fijne bitterheid in de afdronk komt goed tot z’n recht bij de licht bittere smaak van de witlof, de licht zilte smaak van de pittig belegen kaas, de aardse smaak van de walnoten en de zoetzure toets van de appel.
In een mengkom de (bloemen)honing en de olie mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De onderkant van de witlof en het buitenblad verwijderen. Het klokhuis uit de appel verwijderen. In een mengkom de witlof, zoetzure appel en pittig belegen kaas mengen. Op borden plaatsen en de dressing erover verdelen. Met verkruimelde walnoten garneren.
Met licht geroosterde dunne snden volkorenbrood of ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Saison d’ Erp-Mere erbij drinken. Dit sterk parelende strogele bier van 6,5 vol% met een hoppig aroma en een fijne bitterheid in de afdronk komt goed tot z’n recht bij de licht bittere smaak van de witlof, de licht zilte smaak van de pittig belegen kaas, de aardse smaak van de walnoten en de zoetzure toets van de appel.