In een mengkom de olie met het verse citroensap en de bloemenhoning met de staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De pitjes uit de trostomaten verwijderen en in partjes snijden. De eieren in partjes snijden. Enkele brood- of kaasstengels met dunne plakjes serrano ham omwikkelen. De serrano ham kan worden vervangen door Parma ham of Ganda ham.
De gemengde sla op borden rangschikken en de omwikkelde stengels, dunne plakjes serrano ham, flinterdunne plakjes Parmezaanse kaas en de dressing erover verdelen. Met partjes trostomaat en ei garneren.
Met sneden stokbrood of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Maneblusser. De frisse Maneblusser van 5,8 vol% met en subtiel citrus aroma past goed bij de smaak van de dressing met de frisse smaak van het citroensap, gecombineerd met het lichte zoetje van de bloemenhoning en de licht zilte smaak van de kaas en de serrano ham.
In een mengkom de olie met het verse citroensap en de bloemenhoning met de staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De pitjes uit de trostomaten verwijderen en in partjes snijden. De eieren in partjes snijden. Enkele brood- of kaasstengels met dunne plakjes serrano ham omwikkelen. De serrano ham kan worden vervangen door Parma ham of Ganda ham.
De gemengde sla op borden rangschikken en de omwikkelde stengels, dunne plakjes serrano ham, flinterdunne plakjes Parmezaanse kaas en de dressing erover verdelen. Met partjes trostomaat en ei garneren.
Met sneden stokbrood of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Maneblusser. De frisse Maneblusser van 5,8 vol% met en subtiel citrus aroma past goed bij de smaak van de dressing met de frisse smaak van het citroensap, gecombineerd met het lichte zoetje van de bloemenhoning en de licht zilte smaak van de kaas en de serrano ham.