Salade van rucola met gerookte eendenborst en kwartelei met 240 Volt van Stadsbrouwerij Eindhoven

Categorie
Opbrengsten1 portie
 300 g gerookte eendenborst in dunne plakjes
 8 kerstomaatjes
 4 gekookte kwarteleitjes
 4 eetlepels 240 Volt (dressing) en 2 flesjes (4 proefglaasjes)
 3 eetlepels olijfolie
 1 eetlepel witte wijnazijn
 1 theelepel mosterd
 1 teentje knoflook (geperst)
 100 g rucola
 peper uit de molen en zout naar smaak
1

Was de rucola en verdeel over de borden. Maak de dressing door de olijfolie, azijn, 4 eetlepels 240 Volt, knoflook, mosterd, peper en zout goed te roeren met de staafmixer . Over de rucola verdelen. Opmaken met plakjes eendenborst, gehalveerde tomaatjes en gehalveerde kwarteleitjes.

2

Drink hierbij een gekoeld glas 240 Volt van Stadsbrouwerij Eindhoven. De volmondige, licht fruitige smaak van dit donkere bier van 7,7 vol% past goed bij de gerookte smaak van de eendenborst in combinatie met de dressing.

Ingrediënten

 300 g gerookte eendenborst in dunne plakjes
 8 kerstomaatjes
 4 gekookte kwarteleitjes
 4 eetlepels 240 Volt (dressing) en 2 flesjes (4 proefglaasjes)
 3 eetlepels olijfolie
 1 eetlepel witte wijnazijn
 1 theelepel mosterd
 1 teentje knoflook (geperst)
 100 g rucola
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

1

Was de rucola en verdeel over de borden. Maak de dressing door de olijfolie, azijn, 4 eetlepels 240 Volt, knoflook, mosterd, peper en zout goed te roeren met de staafmixer . Over de rucola verdelen. Opmaken met plakjes eendenborst, gehalveerde tomaatjes en gehalveerde kwarteleitjes.

2

Drink hierbij een gekoeld glas 240 Volt van Stadsbrouwerij Eindhoven. De volmondige, licht fruitige smaak van dit donkere bier van 7,7 vol% past goed bij de gerookte smaak van de eendenborst in combinatie met de dressing.

Salade van rucola met gerookte eendenborst en kwartelei met 240 Volt van Stadsbrouwerij Eindhoven