Was de rucola en verdeel over de borden. Maak de dressing door de olijfolie, azijn, 4 eetlepels 240 Volt, knoflook, mosterd, peper en zout goed te roeren met de staafmixer . Over de rucola verdelen. Opmaken met plakjes eendenborst, gehalveerde tomaatjes en gehalveerde kwarteleitjes.
Drink hierbij een gekoeld glas 240 Volt van Stadsbrouwerij Eindhoven. De volmondige, licht fruitige smaak van dit donkere bier van 7,7 vol% past goed bij de gerookte smaak van de eendenborst in combinatie met de dressing.
Was de rucola en verdeel over de borden. Maak de dressing door de olijfolie, azijn, 4 eetlepels 240 Volt, knoflook, mosterd, peper en zout goed te roeren met de staafmixer . Over de rucola verdelen. Opmaken met plakjes eendenborst, gehalveerde tomaatjes en gehalveerde kwarteleitjes.
Drink hierbij een gekoeld glas 240 Volt van Stadsbrouwerij Eindhoven. De volmondige, licht fruitige smaak van dit donkere bier van 7,7 vol% past goed bij de gerookte smaak van de eendenborst in combinatie met de dressing.