De harde onderkant van de groene asperges afsnijden en halveren. In een stoommandje boven kokend water beetgaar koken en laten afkoelen.
Olie, honing en sinaasappelsap in een mengkom doen en met een staafmixer goed mengen.
De trostomaten in plakjes of blokjes snijden. De gemengde sla over borden verdelen en de dunne plakjes lamsham, groene asperges, plakjes hardgekookt ei, plakjes of blokjes tomaat en flinterdunne plakjes radijs erop rangschikken. Vervolgens de dressing gelijkmatig erover lepelen.
Met toast of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Osiris van brouwerij Walhalla. De fruitigheid van dit bier van 7% en de aangename hop bitterheid passen goed bij de smaak van de lamsham in combinatie met de frisse smaak van de tomaat en radijs en het lichte zuurtje en zoetje van de dressing.
De harde onderkant van de groene asperges afsnijden en halveren. In een stoommandje boven kokend water beetgaar koken en laten afkoelen.
Olie, honing en sinaasappelsap in een mengkom doen en met een staafmixer goed mengen.
De trostomaten in plakjes of blokjes snijden. De gemengde sla over borden verdelen en de dunne plakjes lamsham, groene asperges, plakjes hardgekookt ei, plakjes of blokjes tomaat en flinterdunne plakjes radijs erop rangschikken. Vervolgens de dressing gelijkmatig erover lepelen.
Met toast of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Osiris van brouwerij Walhalla. De fruitigheid van dit bier van 7% en de aangename hop bitterheid passen goed bij de smaak van de lamsham in combinatie met de frisse smaak van de tomaat en radijs en het lichte zuurtje en zoetje van de dressing.