De kipfilet (of kalkoenfilet) in dunne reepjes snijden, met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom 3 eetlepels olie goed mengen met 4 eetlepels vers sinaasappelsap en 1 eetlepel bloemhoning.
Drie eetlepels olie in een wok verhitten en de reepjes kipfilet roerbakken. Uit de wok halen en laten afkoelen. De draadjes van de bleekselderij verwijderen en de dunne reepjes bleekselderij, geraspte appel en de reepjes komkommer in een mengkom doen. Het citroensap erdoor roeren.
De gemengde sla over de borden verdelen, de reepjes kipfilet erop plaatsen en het mengsel van de reepjes bleekselderij, komkommer en geraspte appel samen met de dressing erover verdelen. Op smaak brengen met peper en zout en met stokbrood of ciabatta serveren.
De verfrissende smaak van Brand Weizen van 5,1 vol% is in harmonie met de sinaasappel- en honingdressing in combinatie met de frisse smaak van de appel, bleekselderij en komkommer.
De kipfilet (of kalkoenfilet) in dunne reepjes snijden, met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom 3 eetlepels olie goed mengen met 4 eetlepels vers sinaasappelsap en 1 eetlepel bloemhoning.
Drie eetlepels olie in een wok verhitten en de reepjes kipfilet roerbakken. Uit de wok halen en laten afkoelen. De draadjes van de bleekselderij verwijderen en de dunne reepjes bleekselderij, geraspte appel en de reepjes komkommer in een mengkom doen. Het citroensap erdoor roeren.
De gemengde sla over de borden verdelen, de reepjes kipfilet erop plaatsen en het mengsel van de reepjes bleekselderij, komkommer en geraspte appel samen met de dressing erover verdelen. Op smaak brengen met peper en zout en met stokbrood of ciabatta serveren.
De verfrissende smaak van Brand Weizen van 5,1 vol% is in harmonie met de sinaasappel- en honingdressing in combinatie met de frisse smaak van de appel, bleekselderij en komkommer.