Kook de geschilde aardappelen net gaar. Snijd in blokjes van 1,5 x 1,5 cm.
Kook of stoom de asperges beetgaar en snijd in reepjes van 1,5 cm. Houd de kopjes apart.
Meng de aardappelblokjes, de aspergereepjes met 2 eetlepels majonaise, het sap van 1 eetlepel citroensap, een snuifje nootmuskaat, weinig peper en zout en de fijn geknipte bieslook. Schep voorzichtig door elkaar.
Maak 4 bordjes mbv een kookrondje op: eerst de salade van aardappel en asperges. Leg daarover 1 of 2 plakjes zalm. Sprenkel hier nog wat citroensap over en decoreer met een wit en groen aspergekopje.
Drink hierbij een licht gekoeld glas I.P.A. van Brouwerij ’t IJ
Kook de geschilde aardappelen net gaar. Snijd in blokjes van 1,5 x 1,5 cm.
Kook of stoom de asperges beetgaar en snijd in reepjes van 1,5 cm. Houd de kopjes apart.
Meng de aardappelblokjes, de aspergereepjes met 2 eetlepels majonaise, het sap van 1 eetlepel citroensap, een snuifje nootmuskaat, weinig peper en zout en de fijn geknipte bieslook. Schep voorzichtig door elkaar.
Maak 4 bordjes mbv een kookrondje op: eerst de salade van aardappel en asperges. Leg daarover 1 of 2 plakjes zalm. Sprenkel hier nog wat citroensap over en decoreer met een wit en groen aspergekopje.
Drink hierbij een licht gekoeld glas I.P.A. van Brouwerij ’t IJ