De dunne sperzieboontjes halveren, in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Een dressing maken van de olie en het verse sinaasappelsap. Goed roeren of met de staafmixer mengen. Vervolgens de fijngeknipte verse bieslook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout.
De plakjes pastrami oprollen en op de gemengde sla plaatsen. Met de sperzieboontjes en reepjes bleekselderij garneren. De dressing erover verdelen. Naar smaak repen ciabatta of licht geroosterd stokbrood erbij serveren.
Een goed gekoeld Brand IPA erbij serveren. Dit fruitige en verfrissende bier van 7 vol% met een aangenaam bittertje in de afdronk, past goed bij de licht kruidige smaak van de sappige pastrami en de frisse smaak van de dressing met de aangename sinaasappeltoets.
De dunne sperzieboontjes halveren, in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Een dressing maken van de olie en het verse sinaasappelsap. Goed roeren of met de staafmixer mengen. Vervolgens de fijngeknipte verse bieslook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout.
De plakjes pastrami oprollen en op de gemengde sla plaatsen. Met de sperzieboontjes en reepjes bleekselderij garneren. De dressing erover verdelen. Naar smaak repen ciabatta of licht geroosterd stokbrood erbij serveren.
Een goed gekoeld Brand IPA erbij serveren. Dit fruitige en verfrissende bier van 7 vol% met een aangenaam bittertje in de afdronk, past goed bij de licht kruidige smaak van de sappige pastrami en de frisse smaak van de dressing met de aangename sinaasappeltoets.