Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De stukjes trostomaat, gegrilde rode paprika, knoflook en olijfolie in een mengkom doen en met de staafmixer pureren. Op smaak brengen met peper en zout. Naar smaak zeven.
De gemengde sla en de dunne plakjes octopus over borden verdelen en met een opgerold plakje zalmfilet (optie) garneren. Tegenwoordig is in veel grote supermarkten reeds gekookte octopus verkrijgbaar. De dressing erover verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, India Pale Ale (mild van smaak), bijvoorbeeld een Engelse IPA of een Session IPA tussen 3 en 5 vol%.
De stukjes trostomaat, gegrilde rode paprika, knoflook en olijfolie in een mengkom doen en met de staafmixer pureren. Op smaak brengen met peper en zout. Naar smaak zeven.
De gemengde sla en de dunne plakjes octopus over borden verdelen en met een opgerold plakje zalmfilet (optie) garneren. Tegenwoordig is in veel grote supermarkten reeds gekookte octopus verkrijgbaar. De dressing erover verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, India Pale Ale (mild van smaak), bijvoorbeeld een Engelse IPA of een Session IPA tussen 3 en 5 vol%.