Neem 4 dinerborden, liefst vierkant. Leg daarop diagonaal een streep van blaadjes sla. Vlecht daardoor de 2 repen ham. Dan in het midden de halve schijf mozzarella en de 2 halve tomaatjes en 2 cornichons. Een kwart artisjok aan kop en staart. Druppel een kleine eetlepel dressing over de salade en breng op smaak met peper en zout.
Decoreer desgewenst de lege delen van het bord met de kruiden. Bijvoorbeeld door peterselie fijn te snijden en een handje over de borden te strooien. Mooi effect. Drink hierbij een glas gekoelde Witte Parel van Budels. De delicate frisheid gaat prima bij de vele smaken van de salade.
Neem 4 dinerborden, liefst vierkant. Leg daarop diagonaal een streep van blaadjes sla. Vlecht daardoor de 2 repen ham. Dan in het midden de halve schijf mozzarella en de 2 halve tomaatjes en 2 cornichons. Een kwart artisjok aan kop en staart. Druppel een kleine eetlepel dressing over de salade en breng op smaak met peper en zout.
Decoreer desgewenst de lege delen van het bord met de kruiden. Bijvoorbeeld door peterselie fijn te snijden en een handje over de borden te strooien. Mooi effect. Drink hierbij een glas gekoelde Witte Parel van Budels. De delicate frisheid gaat prima bij de vele smaken van de salade.