De zoetzure appel in dunne plakjes of reepjes snijden en met citroensap besprenkelen om verkleuring tegen te gaan.
De rode biet in dunne plakjes of reepjes snijden. De bleekselderijstengel in dunne reepjes snijden.
In een mengkom het sinaasappelsap, de bloemenhoning en de olie met de staafmixer mengen en op smaak brengen met peper en zout.
Met warme toast of reepjes ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas met Brand Lentebock. De frisse smaak van dit bier van 6,5 vol%, verkregen door de Saazer hop, komt goed tot zijn recht met de frisheid van de appel, bleekselderij en de dressing in combinatie met de zachte, romige en subtiele smaak van de ambachtelijke Camembert.
De zoetzure appel in dunne plakjes of reepjes snijden en met citroensap besprenkelen om verkleuring tegen te gaan.
De rode biet in dunne plakjes of reepjes snijden. De bleekselderijstengel in dunne reepjes snijden.
In een mengkom het sinaasappelsap, de bloemenhoning en de olie met de staafmixer mengen en op smaak brengen met peper en zout.
Met warme toast of reepjes ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas met Brand Lentebock. De frisse smaak van dit bier van 6,5 vol%, verkregen door de Saazer hop, komt goed tot zijn recht met de frisheid van de appel, bleekselderij en de dressing in combinatie met de zachte, romige en subtiele smaak van de ambachtelijke Camembert.