De onderkant van de asperges afsnijden, schillen, in gelijkmatige stukken snijden en in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen.
Eventueel vuil met keukenpapier van de oesterzwammen verwijderen. Een eetlepel boter in een koekenpan verhitten, de oesterzwammen kort roerbakken en laten afkoelen.
In een mengkom met de staafmixer een dressing maken van de olie, citroensap en bloemenhoning. Op smaak brengen met peper en zout. De sla, asperges, oesterzwammen en in plakjes of blokjes gesneden avocado over borden verdelen en de dressing erover lepelen.
En goed gekoeld glas Datisanderekoekoek van Bird Brewery erbij serveren. Dit fruitige bier van 5,6 vol% met een aangename droge afdronk past goed bij de zachte smaak van de asperges en de avocado, de aangename licht bittere toets van de oesterzwammen en de frisse dressing.
De onderkant van de asperges afsnijden, schillen, in gelijkmatige stukken snijden en in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen.
Eventueel vuil met keukenpapier van de oesterzwammen verwijderen. Een eetlepel boter in een koekenpan verhitten, de oesterzwammen kort roerbakken en laten afkoelen.
In een mengkom met de staafmixer een dressing maken van de olie, citroensap en bloemenhoning. Op smaak brengen met peper en zout. De sla, asperges, oesterzwammen en in plakjes of blokjes gesneden avocado over borden verdelen en de dressing erover lepelen.
En goed gekoeld glas Datisanderekoekoek van Bird Brewery erbij serveren. Dit fruitige bier van 5,6 vol% met een aangename droge afdronk past goed bij de zachte smaak van de asperges en de avocado, de aangename licht bittere toets van de oesterzwammen en de frisse dressing.