Bereidingswijze:
In een mengkom de blokjes trostomaat, blokjes bleekselderij, citroen- of limoensap en olie mengen. Op smaak brengen met peper en zout en ruim 1 uur in de koelkast of op een koele plek plaatsen. De hardgekookte eieren pellen, zoveel mogelijk het eigeel gebruiken en met een vork fijn maken. De mengkom uit de koelkast halen en de chilivlokken en het eigeel erdoor roeren. Over de rundersalami verdelen. Naar smaak met een klein takje van het groen van de bleekselderij garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante of gekruide smaak van de salami, in combinatie met de frisse toets van de tomaat en bleekselderij en de licht pikante smaak van de chilivlokken.
Bereidingswijze:
In een mengkom de blokjes trostomaat, blokjes bleekselderij, citroen- of limoensap en olie mengen. Op smaak brengen met peper en zout en ruim 1 uur in de koelkast of op een koele plek plaatsen. De hardgekookte eieren pellen, zoveel mogelijk het eigeel gebruiken en met een vork fijn maken. De mengkom uit de koelkast halen en de chilivlokken en het eigeel erdoor roeren. Over de rundersalami verdelen. Naar smaak met een klein takje van het groen van de bleekselderij garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante of gekruide smaak van de salami, in combinatie met de frisse toets van de tomaat en bleekselderij en de licht pikante smaak van de chilivlokken.