Rosbief met vijgenpuree, amandelen en Westmalle Trappist Dubbel

Opbrengsten1 portie
 300 g gebraden rosbief, in dunne plakjes
 5 gedroogde vijgen
 2 kleine sjalotjes, geschild, in stukjes
 2 eetlepels amandelsnippers
 1 mespunt geraspte schil van een goed geboende sinaasappel
 50 cl Westmalle Trappist Dubbel
 2 eetlepels zonnebloemolie
 peper uit de molen en zout naar smaak

Ingrediënten

 300 g gebraden rosbief, in dunne plakjes
 5 gedroogde vijgen
 2 kleine sjalotjes, geschild, in stukjes
 2 eetlepels amandelsnippers
 1 mespunt geraspte schil van een goed geboende sinaasappel
 50 cl Westmalle Trappist Dubbel
 2 eetlepels zonnebloemolie
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

Notes

Rosbief met vijgenpuree, amandelen en Westmalle Trappist Dubbel