Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
Met een speciaal vormpje rondjes uit het roggebrood steken.
In een mengkom de roomkaas met de piepkleine blokjes bleekselderij en bieslook mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen om op te stijven.
De gekookte beenham of York ham halveren en oprollen. Het mengsel uit de koelkast halen en de rondjes roggebrood ermee besmeren.
In een mengkom het citroen- of limoensap door de blokjes appel roeren. Met de rolletjes beenham en blokjes appel garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener(niet te zwaar gehopt), Weissbier, gueuze (mild van smaak), Saison, donker bier, bijvoorbeeld Dubbel tussen 6 en 8 vol%, Schwarzbier tussen 5 en 7 vol%, Stout tussen 5 en 7 vol%.
Met een speciaal vormpje rondjes uit het roggebrood steken.
In een mengkom de roomkaas met de piepkleine blokjes bleekselderij en bieslook mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen om op te stijven.
De gekookte beenham of York ham halveren en oprollen. Het mengsel uit de koelkast halen en de rondjes roggebrood ermee besmeren.
In een mengkom het citroen- of limoensap door de blokjes appel roeren. Met de rolletjes beenham en blokjes appel garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener(niet te zwaar gehopt), Weissbier, gueuze (mild van smaak), Saison, donker bier, bijvoorbeeld Dubbel tussen 6 en 8 vol%, Schwarzbier tussen 5 en 7 vol%, Stout tussen 5 en 7 vol%.