De poonfilets met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
De piepkleine blokjes in een mengkom doen en de mayonaise en het verse citroensap erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en kort in de koelkast plaatsen.
De poonfilets gelijkmatig met bloem bestuiven. De olie in een koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en de poonfilets om en om lichtbruin tot goudbruin bakken. Af en toe omkeren. De warme poonfilets over voorverwarmde borden verdelen en met de piepkleine blokjes groente serveren.
Een goed gekoeld glas MAMA van Oedipus Brewing uit Amsterdam erbij serveren. De fruitige en verfrissende smaak van deze milde pale ale van 5 vol% combineert goed met de zachte smaak van de groente en de poonfilet.
De poonfilets met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
De piepkleine blokjes in een mengkom doen en de mayonaise en het verse citroensap erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en kort in de koelkast plaatsen.
De poonfilets gelijkmatig met bloem bestuiven. De olie in een koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en de poonfilets om en om lichtbruin tot goudbruin bakken. Af en toe omkeren. De warme poonfilets over voorverwarmde borden verdelen en met de piepkleine blokjes groente serveren.
Een goed gekoeld glas MAMA van Oedipus Brewing uit Amsterdam erbij serveren. De fruitige en verfrissende smaak van deze milde pale ale van 5 vol% combineert goed met de zachte smaak van de groente en de poonfilet.