Bereidingswijze:
De visfilet in kleine stukjes snijden en met weinig zout bestrooien. Kort laten rusten. Vier eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes visfilet kort roerbakken. Stukjes sjalot en knoflook toevoegen. Nog zeer kort roerbakken en de bouillon erbij doen. Vijftien minuten op de laagste hittebron verwarmen. Tegen het einde de pikante chilivlokken erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Met het geprakte eigeel en een klein Spaans pepertje garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante smaak van de visfilet en het Spaanse pepertje en de zachte smaak van de rode paprika en het eigeel.
Bereidingswijze:
De visfilet in kleine stukjes snijden en met weinig zout bestrooien. Kort laten rusten. Vier eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes visfilet kort roerbakken. Stukjes sjalot en knoflook toevoegen. Nog zeer kort roerbakken en de bouillon erbij doen. Vijftien minuten op de laagste hittebron verwarmen. Tegen het einde de pikante chilivlokken erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Met het geprakte eigeel en een klein Spaans pepertje garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante smaak van de visfilet en het Spaanse pepertje en de zachte smaak van de rode paprika en het eigeel.