Rivierkreeftjes met sinaasappel, venkel, witlof en Pale Ale Citra van brouwerij KEES

Categorie
Opbrengsten1 portie
 8 kleine, gave witlofblaadjes
 6 eetlepel flinterdun gesneden venkelknol
 4 eetlepel kleine partjes ontvelde sinaasappel
 150 g 150 gram gekookte rivierkreeftjes
 4 eetlepel olijfolie, extra vierge
 3 eetlepel vers sinaasappelsap
 peper uit de molen en zout naar smaak

Ingrediënten

 8 kleine, gave witlofblaadjes
 6 eetlepel flinterdun gesneden venkelknol
 4 eetlepel kleine partjes ontvelde sinaasappel
 150 g 150 gram gekookte rivierkreeftjes
 4 eetlepel olijfolie, extra vierge
 3 eetlepel vers sinaasappelsap
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

Notes

Rivierkreeftjes met sinaasappel, venkel, witlof en Pale Ale Citra van brouwerij KEES