Bak de radicchio, ui en knoflook langzaam glazig en gaar in een ruime pan met 3 eetlepels olijfolie. Voeg de rijst toe. Bak roerend 2 minuten mee. Voeg een half flesje Hopwit toe en laat al roerend het grootste deel van het bier verdampen.
Schep er dan een grote soeplepel met bouillon bij. Op laag vuur laten verdampen. Regelmatig roeren. Herhaal dit ongeveer 15 - 20 minuten tot de rijst beetgaar is.
Voeg dan de salie toe. Roer en laat 2 minuten meekoken. Roer de crème fraîche en de kaas door de risotto. Haal de risotto van het vuur en knijp er flink wat citroensap over. Serveer op warme borden en drink er een gekoeld glas Hopwit bij.
Bak de radicchio, ui en knoflook langzaam glazig en gaar in een ruime pan met 3 eetlepels olijfolie. Voeg de rijst toe. Bak roerend 2 minuten mee. Voeg een half flesje Hopwit toe en laat al roerend het grootste deel van het bier verdampen.
Schep er dan een grote soeplepel met bouillon bij. Op laag vuur laten verdampen. Regelmatig roeren. Herhaal dit ongeveer 15 - 20 minuten tot de rijst beetgaar is.
Voeg dan de salie toe. Roer en laat 2 minuten meekoken. Roer de crème fraîche en de kaas door de risotto. Haal de risotto van het vuur en knijp er flink wat citroensap over. Serveer op warme borden en drink er een gekoeld glas Hopwit bij.