De zonnebloemolie in een braadpan verhitten en de kikkererwten en de flespompoen kort roerbakken. Bouillon toevoegen, de hittebron op de laagste stand zetten en gedurende 10 minuten met de deksel op de pan stoven. Eventueel extra bouillon gebruiken. Tegen het einde van de stooftijd de pittige kerriepoeder en de knoflook toevoegen en nog kort al roerende op de laagste hittebron verwarmen. Op smaak brengen met wat zout en iets laten afkoelen.
Het naan brood of het pita brood volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen en met de puree serveren. Met fijngeknipte verse koriander bestrooien.
Een goed gekoeld glas Brand IPA erbij serveren. Dit verfrissende, fruitige bier van 7 vol% met een subtiele toets van citrus en een lichte bitterheid in de afdronk, combineert goed met de smaak van de pittige kerrie en de frisse smaak van de verse koriander.
De zonnebloemolie in een braadpan verhitten en de kikkererwten en de flespompoen kort roerbakken. Bouillon toevoegen, de hittebron op de laagste stand zetten en gedurende 10 minuten met de deksel op de pan stoven. Eventueel extra bouillon gebruiken. Tegen het einde van de stooftijd de pittige kerriepoeder en de knoflook toevoegen en nog kort al roerende op de laagste hittebron verwarmen. Op smaak brengen met wat zout en iets laten afkoelen.
Het naan brood of het pita brood volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen en met de puree serveren. Met fijngeknipte verse koriander bestrooien.
Een goed gekoeld glas Brand IPA erbij serveren. Dit verfrissende, fruitige bier van 7 vol% met een subtiele toets van citrus en een lichte bitterheid in de afdronk, combineert goed met de smaak van de pittige kerrie en de frisse smaak van de verse koriander.