Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De sjalotjes schillen en in stukjes snijden. De pompoen in kleine blokjes snijden. De olie in een koekenpan verhitten en de blokjes pompoen en stukjes sjalot roerbakken.
Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron met de deksel op de pan gedurende 20 minuten stoven.
Het vocht iets inkoken en de kokoscrème en milde kerriepoeder al roerende op de laagste hittebron erbij doen.
Met een vork zo fijn mogelijk maken of met de staafmixer pureren.
Op smaak brengen met peper en zout. Over cylinderglaasjes of schaaltjes verdelen en met rivierkreeftjes en ringetjes lente-ui garneren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amber, blond tussen 5 en 7 vol%, IPA (niet te zwaar gehopt; mild van smaak) tussen 5 en 7 vol%.
De sjalotjes schillen en in stukjes snijden. De pompoen in kleine blokjes snijden. De olie in een koekenpan verhitten en de blokjes pompoen en stukjes sjalot roerbakken.
Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron met de deksel op de pan gedurende 20 minuten stoven.
Het vocht iets inkoken en de kokoscrème en milde kerriepoeder al roerende op de laagste hittebron erbij doen.
Met een vork zo fijn mogelijk maken of met de staafmixer pureren.
Op smaak brengen met peper en zout. Over cylinderglaasjes of schaaltjes verdelen en met rivierkreeftjes en ringetjes lente-ui garneren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amber, blond tussen 5 en 7 vol%, IPA (niet te zwaar gehopt; mild van smaak) tussen 5 en 7 vol%.