Bereidingswijze:
In een wok 3 eetlepels olie verhitten en de sperzieboontjes kort roerbakken. Bouillon al roerend toevoegen en op de laagste hittebron ruim 10 minuten of iets langer garen. Tegen het einde van het garen de geperste knoflook, sambal, kokoscrème en de reepjes rode ui erdoor roeren. Goed roeren en in de wok laten afkoelen. Op smaak brengen met wat zout. Zo warm mogelijk serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, milde New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets van de saus en de zachte smaak van de sperzieboontjes.
Bereidingswijze:
In een wok 3 eetlepels olie verhitten en de sperzieboontjes kort roerbakken. Bouillon al roerend toevoegen en op de laagste hittebron ruim 10 minuten of iets langer garen. Tegen het einde van het garen de geperste knoflook, sambal, kokoscrème en de reepjes rode ui erdoor roeren. Goed roeren en in de wok laten afkoelen. Op smaak brengen met wat zout. Zo warm mogelijk serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, milde New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets van de saus en de zachte smaak van de sperzieboontjes.