Perzik met suikerbrood en aardbeien

Categorie
Opbrengsten1 portie
 4 wilde of gele perziken, ontpit, iets uitgehold
 2 dunne sneetjes suikerbrood, piepkleine blokjes
 4 eetlepels mascarpone of zachte roomkaas
 100 g (kleine) aardbeien, kroontjes verwijderd
1

Bereidingswijze:
In een mengkom de piepkleine blokjes suikerbrood met de mascarpone of zachte roomkaas mengen. Dit mengsel over de iets uitgeholde perziken verdelen. Met kleine aardbeien garneren.

Aanbevolen bieren:
Honingbier, fruitbier, bijvoorbeeld perzikenbier, lichtzoet aardbeienbier, lichtzoet perzikenbier, lichtzoet kersenbier of frambozenbier.

Ingrediënten

 4 wilde of gele perziken, ontpit, iets uitgehold
 2 dunne sneetjes suikerbrood, piepkleine blokjes
 4 eetlepels mascarpone of zachte roomkaas
 100 g (kleine) aardbeien, kroontjes verwijderd

Aanwijzingen

1

Bereidingswijze:
In een mengkom de piepkleine blokjes suikerbrood met de mascarpone of zachte roomkaas mengen. Dit mengsel over de iets uitgeholde perziken verdelen. Met kleine aardbeien garneren.

Aanbevolen bieren:
Honingbier, fruitbier, bijvoorbeeld perzikenbier, lichtzoet aardbeienbier, lichtzoet perzikenbier, lichtzoet kersenbier of frambozenbier.

Notes

Perzik met suikerbrood en aardbeien