Bereidingswijze:
De olie in een wok of braadpan verhitten en de reepjes paksoi kort roerbakken. Geperste knoflook, verse gember en bouillon erdoor roeren en nog zeer kort verwarmen. De chilivlokken toevoegen en iets laten afkoelen. Dit mengsel over de plakjes pastrami verdelen en oprollen.
Aanbevolen bieren: pils, Weizen, witbier, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of een mild gehopte India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets van de chilivlokken, de frisse, licht pittige toets van de verse gember, in combinatie met de subtiele smaak van de licht gekruide, malse pastrami.
Bereidingswijze:
De olie in een wok of braadpan verhitten en de reepjes paksoi kort roerbakken. Geperste knoflook, verse gember en bouillon erdoor roeren en nog zeer kort verwarmen. De chilivlokken toevoegen en iets laten afkoelen. Dit mengsel over de plakjes pastrami verdelen en oprollen.
Aanbevolen bieren: pils, Weizen, witbier, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of een mild gehopte India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets van de chilivlokken, de frisse, licht pittige toets van de verse gember, in combinatie met de subtiele smaak van de licht gekruide, malse pastrami.