Bereidingswijze:
In een mengkom de eieren met de kookroom mengen. De olie in een koekenpan (met anti-aanbaklaag) verhitten en de courgette en sjalot zeer kort roerbakken. Het mengsel over de pan verdelen en met een vork iets uit elkaar halen. Met de deksel op de pan gedurende 4 minuten garen. In plakjes snijden en met de geraspte kaas garneren.
Een goed gekoeld glas pils, Weizen, witbier, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of mild gehopte India Pale Ale. tussen 5 en 8 vol%. De verfrissende en vaak aangename fruitige toets van deze bieren past goed bij de zachte smaak van de omelette en de licht zilte toets van de geraspte kaas.
Bereidingswijze:
In een mengkom de eieren met de kookroom mengen. De olie in een koekenpan (met anti-aanbaklaag) verhitten en de courgette en sjalot zeer kort roerbakken. Het mengsel over de pan verdelen en met een vork iets uit elkaar halen. Met de deksel op de pan gedurende 4 minuten garen. In plakjes snijden en met de geraspte kaas garneren.
Een goed gekoeld glas pils, Weizen, witbier, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% of mild gehopte India Pale Ale. tussen 5 en 8 vol%. De verfrissende en vaak aangename fruitige toets van deze bieren past goed bij de zachte smaak van de omelette en de licht zilte toets van de geraspte kaas.