Bereidingswijze:
Het ei klutsen, een dunne omelet hiervan bakken en laten afkoelen. In een wok of koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en de wortel en prei kort beetgaar bakken. De sambal en afgekoelde mihoen of rijstvermicelli erdoor roeren. Naar smaak extra sambal gebruiken. Op smaak brengen met peper en zout. Over voorverwarmde borden verdelen en met dunne reepjes omelet en reepjes beenham (optie) garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de zachte smaak van de groenten, reepjes omelet en de pikante toets van de sambal badjak of sambal trassi.
Bereidingswijze:
Het ei klutsen, een dunne omelet hiervan bakken en laten afkoelen. In een wok of koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en de wortel en prei kort beetgaar bakken. De sambal en afgekoelde mihoen of rijstvermicelli erdoor roeren. Naar smaak extra sambal gebruiken. Op smaak brengen met peper en zout. Over voorverwarmde borden verdelen en met dunne reepjes omelet en reepjes beenham (optie) garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de zachte smaak van de groenten, reepjes omelet en de pikante toets van de sambal badjak of sambal trassi.