De zoetzure appel in kleine blokjes snijden en in een mengkom samen met de blokjes bleekselderij, zoetzure augurk, blokjes aardappel en mayonaise mengen. Naar smaak extra mayonaise gebruiken. Op smaak brengen met peper en zout en 1 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven.
De gerookte makreelfilet in plakjes snijden en nog aanwezige graatjes met een pincet verwijderen. Na het uur het gekoelde mengsel over bordjes verdelen en de plakjes gerookte makreelfilet erop plaatsen. Met fijngehakte verse bieslook bestrooien.
Een licht gekoeld glas Tripel Lefort erbij drinken. Dit fruitige, verfrissende goudblonde bier met een volle smaak en een lichte citrus toets combineert goed met de smaak van de gerookte makreel, het zoetzure van de appel, de frisse toets van de bleekselderij en bieslook.
De zoetzure appel in kleine blokjes snijden en in een mengkom samen met de blokjes bleekselderij, zoetzure augurk, blokjes aardappel en mayonaise mengen. Naar smaak extra mayonaise gebruiken. Op smaak brengen met peper en zout en 1 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven.
De gerookte makreelfilet in plakjes snijden en nog aanwezige graatjes met een pincet verwijderen. Na het uur het gekoelde mengsel over bordjes verdelen en de plakjes gerookte makreelfilet erop plaatsen. Met fijngehakte verse bieslook bestrooien.
Een licht gekoeld glas Tripel Lefort erbij drinken. Dit fruitige, verfrissende goudblonde bier met een volle smaak en een lichte citrus toets combineert goed met de smaak van de gerookte makreel, het zoetzure van de appel, de frisse toets van de bleekselderij en bieslook.