De komkommer, zoetzure appel en fijngeknipte bieslook in een mengkom met een mengsel van mayonaise en Griekse yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De licht gerookte beenham of Ardeense ham halveren, het mengsel erover verdelen en oprollen. Eventueel met een prikkertje vastzetten.
De gemengde sla over bordjes of schaaltjes verdelen, met olijfolie besprenkelen en de rolletjes erop plaatsen. Met warme toast serveren, vergezeld van een licht gekoeld proefglaasje (10 of 15 cl) of glas Westmalle Trappist Tripel. Dit volmondige licht fruitige bier combineert goed met de licht gerookte smaak van de ham en de frisse smaak van de komkommer, appel, bieslook en gemengde sla.
De komkommer, zoetzure appel en fijngeknipte bieslook in een mengkom met een mengsel van mayonaise en Griekse yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De licht gerookte beenham of Ardeense ham halveren, het mengsel erover verdelen en oprollen. Eventueel met een prikkertje vastzetten.
De gemengde sla over bordjes of schaaltjes verdelen, met olijfolie besprenkelen en de rolletjes erop plaatsen. Met warme toast serveren, vergezeld van een licht gekoeld proefglaasje (10 of 15 cl) of glas Westmalle Trappist Tripel. Dit volmondige licht fruitige bier combineert goed met de licht gerookte smaak van de ham en de frisse smaak van de komkommer, appel, bieslook en gemengde sla.