Bereidingswijze:
In een wok of koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en het lamsgehakt kort al roerend bakken. Stukjes sjalot en rode paprika toevoegen en nog kort bakken. Bouillon toevoegen en gedurende 30 tot 40 minuten op de laagste hittebron verwarmen. Naar smaak extra bouillon toevoegen. Tegen het einde van het verwarmen de geperste knoflook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De gehalveerde tomaten met dit mengsel vullen. Met lichtjes verkruimelde gedroogde oregano garneren. Naar smaak de gevulde tomaten zeer kort in een voorverwarmde oven verwarmen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, amberkleurig bier, bijvoorbeeld Spéciale Belge tussen 5 en 8 vol%, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%.
Bereidingswijze:
In een wok of koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en het lamsgehakt kort al roerend bakken. Stukjes sjalot en rode paprika toevoegen en nog kort bakken. Bouillon toevoegen en gedurende 30 tot 40 minuten op de laagste hittebron verwarmen. Naar smaak extra bouillon toevoegen. Tegen het einde van het verwarmen de geperste knoflook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De gehalveerde tomaten met dit mengsel vullen. Met lichtjes verkruimelde gedroogde oregano garneren. Naar smaak de gevulde tomaten zeer kort in een voorverwarmde oven verwarmen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, amberkleurig bier, bijvoorbeeld Spéciale Belge tussen 5 en 8 vol%, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%.