Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
In een mengkom de kikkererwten met een vork zo fijn mogelijk maken. Het ei en de fijngeknipte bladpeterselie erdoor roeren en gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.
Geperste knoflook en fijngeknipte verse muntblaadjes door de Griekse yoghurt roeren. Op smaak brengen met peper en zout en gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.
Gelijkmatige balletjes van het mengsel van de kikkererwten vormen, iets plat slaan en in olie om en om lichtbruin bakken. Iets laten afkoelen en met het mayonaise mengsel serveren. Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier, blond bier tussen 5 en 7 vol% en India Pale Ale (IPA), mild van smaak, niet te zwaar gehopt tussen 5 en 7 vol%.
In een mengkom de kikkererwten met een vork zo fijn mogelijk maken. Het ei en de fijngeknipte bladpeterselie erdoor roeren en gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.
Geperste knoflook en fijngeknipte verse muntblaadjes door de Griekse yoghurt roeren. Op smaak brengen met peper en zout en gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.
Gelijkmatige balletjes van het mengsel van de kikkererwten vormen, iets plat slaan en in olie om en om lichtbruin bakken. Iets laten afkoelen en met het mayonaise mengsel serveren. Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier, blond bier tussen 5 en 7 vol% en India Pale Ale (IPA), mild van smaak, niet te zwaar gehopt tussen 5 en 7 vol%.