Bereidingswijze:
In een mengkom de groenten met het citroen- of limoensap en de olijfolie mengen. Gedurende ruim 1 uur in de koelkast plaatsen. Af en toe roeren. De plakjes knoflooksalami op een speelse manier vouwen. Vervolgens vullen met het groentemengsel. Met de pikante chilivlokken en fijngehakte bieslook garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de frisse toets van de salsa en de licht pikante smaak van de chilivlokken, in combinatie met de knoflooktoets van de plakjes salami.
Bereidingswijze:
In een mengkom de groenten met het citroen- of limoensap en de olijfolie mengen. Gedurende ruim 1 uur in de koelkast plaatsen. Af en toe roeren. De plakjes knoflooksalami op een speelse manier vouwen. Vervolgens vullen met het groentemengsel. Met de pikante chilivlokken en fijngehakte bieslook garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de frisse toets van de salsa en de licht pikante smaak van de chilivlokken, in combinatie met de knoflooktoets van de plakjes salami.