Bereidingswijze:
In een wok of braadpan de kipfilet kort roerbakken. De geplette onderkant van het citroengras en de bouillon toevoegen. Op de laagste hittebron 25 tot 30 minuten stoven. Tien minuten voor het einde van het verwarmen de geraspte gember, komkommerblokjes en geperste knoflook erdoor roeren. Na het verwarmen op smaak brengen met de chilivlokken en zout. Het citroengras verwijderen. Met de rijst serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de frisse toets van het citroengras, de frisse, pittige smaak van de gember en de licht pikante toets van de chilivlokken.
Bereidingswijze:
In een wok of braadpan de kipfilet kort roerbakken. De geplette onderkant van het citroengras en de bouillon toevoegen. Op de laagste hittebron 25 tot 30 minuten stoven. Tien minuten voor het einde van het verwarmen de geraspte gember, komkommerblokjes en geperste knoflook erdoor roeren. Na het verwarmen op smaak brengen met de chilivlokken en zout. Het citroengras verwijderen. Met de rijst serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de frisse toets van het citroengras, de frisse, pittige smaak van de gember en de licht pikante toets van de chilivlokken.