Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten en de kipdijfilet aanbraden. Ui, knoflook toevoegen en kort bakken. Bouillon en ras el hanout toevoegen. Goed roeren en op de laagste hittebron 30 minuten stoven. Tegen het einde de sambal erdoor roeren. De gestoomde koolbladeren met dit mengsel vullen en zo warm mogelijk serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% alc., zeer milde New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de kruidige en licht pikante toets van dit gerecht.
Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten en de kipdijfilet aanbraden. Ui, knoflook toevoegen en kort bakken. Bouillon en ras el hanout toevoegen. Goed roeren en op de laagste hittebron 30 minuten stoven. Tegen het einde de sambal erdoor roeren. De gestoomde koolbladeren met dit mengsel vullen en zo warm mogelijk serveren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol% alc., zeer milde New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de kruidige en licht pikante toets van dit gerecht.