Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten en de kipdijenfilet kort roerbakken. De kleine stukjes geweekte abrikoos, stukjes sjalot en bouillon al roerend toevoegen. Op de laagste hittebron 20 tot 25 minuten stoven. Af en toe omkeren. Tien minuten voor het einde van het stoven de geperste knoflook en ras el hanout erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Naar smaak serveren met bulgur, couscous, witte rijst, zilvervliesrijst of polenta.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de smeuïge, volmondige smaak van de saus en de kruidige toets van de ras el hanout.
Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten en de kipdijenfilet kort roerbakken. De kleine stukjes geweekte abrikoos, stukjes sjalot en bouillon al roerend toevoegen. Op de laagste hittebron 20 tot 25 minuten stoven. Af en toe omkeren. Tien minuten voor het einde van het stoven de geperste knoflook en ras el hanout erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Naar smaak serveren met bulgur, couscous, witte rijst, zilvervliesrijst of polenta.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de smeuïge, volmondige smaak van de saus en de kruidige toets van de ras el hanout.